1-0 cu Levante, felicitări "stegarilor"!

Meciul în sine a fost unul a agreabil, fără fragmentări excesive ale jocului, atacantul Sabrin Sburlea reuşind să aducă victoria pentru echipa braşoveană cu un gol marcat în minutul 80, beneficiind şi de o uşoară deviere a mingii de către un fundaş spaniol. Alte ocazii notabile din partea stegarilor ar mai fi şuturile din prima repriză expediate de Buga, din marginea careului şi apărat de portarul spaniol, al lui Hadnagy peste poartă şi şutul lui Paolo Adriano de la 20 de metri parat şi el de goalkeeper-ul advers. Din a doua repriză reţinem şutul slab al lui Roman şi foarfeca lui Dedu, ambele execuţii fiind reţinute cu siguranţă de acelaşi portar spaniol. De remarcat reflexul de senzaţie al lui Bogdan Stelea la o acţiune fulger a spaniolilor, din debutul primei reprize, încheiată cu un şut violent din 6-7 metri respins de Stelea, care dovedeşte, încă o dată că pasiunea pentru fotbal nu are vârstă.
Următorul meci de pregătire al „stegarilor” va avea loc joi, contra polonezilor de la Wisla Cracovia.Mult succes băieţilor şi pentru acest meci!
Mai jos aveţi golul înscris de Sburlea în acest amical precum şi prima reuşită al lui Cristescu din meciul cu F.C. Zurich.

Adaugă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.