F.C. Braşov cu o săptămână înainte de startul returului

Turneul din Antalya a fost unul interesant efectuat de galben-negri, adversarii nu s-au ridicat la calibrul celor din cantonamenul spaniol, unde stegarii au înfruntat F.C. Zurich (2-1), Levante U.D.(1-0), Wisla Cracovia (0-1) şi Şahtior Doneţk (0-0). Cu „minerii din Doneţk” conduşi de Mircea Lucescu ne-am duelat şi pe pământ turcesc unde de această dată am pierdut cu 1-0, un meci pe care l-am dominat copios, printr-un gol primit pe final de primă repriză. A urmat o altă echipă ucraineană, Cernomoreţ Odessa, pe care i-am răpus prin golurile lui Surdu şi Sburlea. După această dublă ucraineană a venit o dublă kazacă. A fost 0-0 contra unei echipe căreia nu i-am putut reţine numele, a urmat o victorie contra echipei F.C. Taraz, cu 1-o, prin golul marcat de Cristescu. În ultimul meci de pregătire ai noştri au dat piept cu coreenii lui Busan i Park. Meciul a fost unul anost, a fost animat de puţinele ocazii de poartă stegare şi coreene dar şi de noul mod de protest inventat de fundaşul central Nae Constantin. Un bilanţ acceptabil al stegarilor lui Răzvan Lucescu, 4 victorii, 3 egaluri şi două meciuri pierdute la limită, ambele prin goluri primite pe final de primă repriză. Golgheterul celor două cantonamente este Marian Cristescu, cu 3 reuşite, două cu F.C. Zurich şi cel din meciul cu Taraz. Din păcate şi în aceste turnee a persistat problema cu care echipa s-a confruntat şi în turul de campionat şi anume atacul. Atacanţii echipei au totalizat doar 3 goluri, unul Surdu şi două Sburlea (Levante, Cernomoreţ). Mugurel Buga, Attila Hadnagy şi Cătălin Dedu rămănând datori la acest capitol. Să sperăm că se vor revanşa în returul ce stă să înceapă. În privinţa transferurilor, este de menţionat plecarea a doi atacanţi, Alexandru Bălţoi şi Dorel Zaharia (un singur gol în tur) şi sosirea portarului Daniel Coman, care a şi debutat în Antalya contra Şahtiorului, dar şi a fostului „copil teribil” , Alin Stoica. Doi plecaţi, doi nou-veniţi dar şi doi…sărbătoriţi. Cătălin Munteanu şi Răzvan Lucescu şi-au sărbătorit zilele de naştere în cantonament, aceştia împlinind 30 şi resptectiv 40 de ani.

Sub acest spectru al sărbătorilor sperăm ca stegarii să ne mai ofere un motiv de sărbătoare printr-o victorie pe 28 împotriva Unirii din Urziceni. Hai Steagu’ !

Vă las mai jos două momente care au făcut turneul din Turcia să fie şi unul amuzant şi plin de bună dispoziţie.

http://www.gsptv.ro/flvplayer/waPlayer.swf

Nae Constantin într-un acces de…inventivitateArdeţi-le voi mufa mai marilor echipe ale Ligii 1 şi într-adevăr o să ziceţi că a înebunit Braşovul

Un gând despre „F.C. Braşov cu o săptămână înainte de startul returului

Adaugă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.