TransilvAeroShow 2009 – partea a doua

Așă cum vă promiteam prieteni, am revenit cu un nou articol despre evenimentul ce a făcut timp de două zile, 8 și 9 august, cinste Brașovului.
E incredibil cât de ușor acordăm statutul de vedetă unor oameni (sau cum ei și-l arogă pe nedrept) ce vorbesc mult dar spun puțin, în timp ce alți oameni, ca cei de sâmbătă și duminică, își pun viața în joc pentru pasiunea lor și pentru a oferi spectacol total publicului fără fi numiți vedete (cel puțin nu la noi în țară, din păcate).
Aproape că mi-am ars antebrațele, gambele și fața de la cât am stat în soare pentru a-i aștepta pe aviatori să facă ceea ce știu ei mai bine. Chiar a fost mișto, chit că la final nu m-am bronzat doar pe anumite zone ale corpului ci și pe albul ochilor.
A fost divin și sper ca din următorul montaj (Zoltan Veres), să prindeți și voi o frântură din „divinul” ce a survolat peste aerodromul „Mircea Zorileanu”.

P.S. în după-masa asta plec pe la niște neamuri prin Buzău, când revin, adică miercuri, pregătiți-vă să faceți cunoștință cu trei Pume SOCAT, cu Pelicanii și cu băieții ce sar din avioane și elicoptere. Cius și vizionare plăcută!

Adaugă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.