Despre șoferii care nu acordă prioritate trenului

Niște cretini! Aici nu e vorba de neatenție, pentru că un tren e ditamai mașinăria și îți sare în ochi fără să vrei. Nu e vorba nici de lipsă de experiență. Cum dracu’ să fie vorba de lispă de experiență când de mici ni se spune stai dracului în loc până trece trenul și apoi îți vezi de drumul tău. Nu, pur și simplu sunt cretini. Cretini sunt și cei ce au trecut linia ferată și doar-doar nu au fost contorsionați de tren.
Nu știu, o fi ceva supranatural la trecerile de linie ferată care îi îmbie pe șoferi să treacă? Abia aștept să-mi iau mașină și să văd, până atunci însă, îmi mențin părerea de la început… niște cretini!

Un gând despre „Despre șoferii care nu acordă prioritate trenului

  1. Cretini e putin spus. Ne plangem toti ca e un infern sa conduci azi pestrazile din Romania. dar ramanem doar la stadiul de a ne plange, caci suntem incapabili sa ne construim un mod prudent de a sofa. Vezi bariera de la calea ferata coborand- parca atunci te freaca Michiduta sa treci mai repede (si surpriza… Zbang te'aluat acceleratul in plin!). Mai ai 2 secunde de verde la semafor si atunci treci ca vantul si ca gandul si lovesti pietonul pentru care tocmai s-a facut verde. Vezi pe unul ca merge cu 95 km/h inaintea ta,dar tu te grabesti a dracului de tare si bagi peste suta insa in loc sa ajungi la timp acasa ajungi la cripta 12 de pe aleea C la Cimitiru'Hai cu Prohodu'…Cretini, imbecili,inconstienti…Si totusi e parca prea putin spus.

Adaugă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.