Decodificări

Sub Tâmpa o fi ceva de la aer, ceva ce-i face pe oameni, localnici sau nu, să spună lucruri… diverse.
La un moment dat prin sezonul trecut, Vamă zicea că va aduce la Braşov un atacant cum n-a mai călcat vreodată gazonul de pe “Silviu Ploeşteanu”. Deja vedeam recordul de goluri al lui Marian Ivan, Gheorghe Fusulan sau Nae Pescaru în “pericol”. După cum bine ştiţi, ne-am pricopsit cu Alexandru Piţurcă care a sfâşiat plasele adverse de vreo două sau trei ori în amicalele din pre-sezon.
Acum, Nicolae, anunţă că transferurile lui Sburlea şi Roman (apropo, Mişule, cum era aia cu niciodată nu voi juca în ţară altundeva decât la Braşov? :) )) ce naiv am putut fi crezând că tu eşti altfel decât gloata) la Rapid s-au efectuat în condiţii unice în istoria clubului. De dragul… istoriei, ar fi interesant de ştiut sumele acestor transferuri. Altfel, dacă acel 20% care revine Steagului din transferul celor doi la altă echipă reprezintă unicitatea la care se referea domnul Nicolae, e jale mare.
Sau o fi unicitatea asta faptul că ne-am permis să-l angajăm ca antrenor pe tatăl lui Marco Materazzi, Giussepe (Giuzepe) Materazzi? Sper că salariul acestuia e cel puţin jumate din cât câştigă Capello ca să şi-o în freza cu 4-1 de la nemţi, altfel acest “condiţii financiare unice în istoria clubului” ne entuziasmează degeaba. Hmmm, oare prinde italianul startul Ligii 1 pe banca noastră? :) ))
În altă ordine de idei, Ilyeş şi Hadnagy au oferte de la Târgu Mureş, echipă nou promovată în Liga 1. Chiar dacă va primi mai mulţi bani acolo, Ilyeş a zis că nu pleacă în timp ce Atty e cam în dubii.

Adaugă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.