Facultatea de Sociologie şi Comunicare | Clip de promovare

Un fel de „trailer” pentru filmul fictiv numit „Studenţie”.

Clipul de promovare a Facultăţii de Sociologie şi Comunicare a fost realizat de o echipă de studenţi de la CRP (Comunicare şi Relaţii Publice), anul III. Nu am beneficiat de aparatură profesionistă în realizarea acestui clip şi, majoritatea, ne-am aflat la prima experienţă de acest gen. Sperăm, însă, că am făcut o treabă bună.

http://www.unitbv.ro/socio

Clipul de faţă este doar o parte a proiectului de promovare a F.S.C. Braşov, echipa ce a lucrat la clip ocupându-se şi de conceperea pliantelor şi afişelor pentru anul universitare 2011-2012.

Am fost o echipă de 7. Eu m-am ocupat de „regie”, ca să zic aşa. Ca orice echipă care se respectă am auvt şi un 1st assistant director şi 2end camera unit :)) Am avut producător şi asistent de producător, project manager, pe cineva responsabil cu castingul, pe cineva care s-a ocupat de muzica, tot tacâmu’ ! Şi actori, după cum se vede. Doi dintre ei, „Andreea” şi „Bogdan”, elevi de liceu în timp ce „Oana” e colegă de-a noastră.

P.S. din anul universitar 2011-2012, Facultatea de Sociologie şi Comunicare o să dispună de propriul studio TV. No, să-mi dea atunci o cameră pe mână şi sigur câştig un premiu ceva la final.

Adaugă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.