Stropitori cu pişat pentru Parlament

De când cu mişcările sociale de la începutul anului am tot studiat următoarea situaţie: să protestez faţă de câcaţii din Guvern şi Parlament cu telefonul aprins în piaţă, sau să nu-mi mai plătesc impozitul pentru venitul pe anul trecut?

Am strâns mai multe motive pentru plata impozitului decât pentru protestul meu singuratic. Dar şi aşa tot pendulam între ce e bine şi ce ar fi, poate, ilegal, dar necesar.

Bafta mea că l-am ascultat pe deputatul PMP Corneliu Bichineţ explicându-şi votul împotriva proiectului de lege care obliga toți administratorii clădirilor să instaleze sprinklere ca măsură de siguranță în caz de incendiu. M-a convins să iau o decizie.

Barosane Bichineţ, o să merg la ANAF vesel. Sper să fie şi coadă, să mă ţină veselia cât mai mult. Le dau banii zâmbind şi-o s-o şi ţuc pe obrăjiori pe casieră. O să ies de acolo cu speranţa că într-o zi veţi fi obligaţi să vă instalaţi în Palatul Parlamentului sprinklere din alea, iar cineva le va alimenta cu pişat în loc de apă.

Şi când o fi un incendiu sau o alarmă falsă, sprinklerele alea or să stropească cu pişat toţi câcaţii din clădirea aia. Corneliu Bichineţ va privi cu gura căscată tehnologia asta extraterestră şi se va întreba dacă e un lichid special pentru stingerea incendiului.

Adaugă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.