Un mic delir normativ

Anul trecut, ca „sclav vândut corporaţiilor străine”, m-am dus la ANAF şi am plătit aproape treişpe mii de lei impozit. Nu m-au somat să fac asta, nu m-au nimic, nici măcar nu ştiau că trebuie să dau banii ăia. M-am dus de bună voie, împreună cu un prieten, să facem pe bunii cetăţeni.

Normal că-mi sare ţandra şi vreau să le fut un pumn sub limbă şi un şpiţ în coaie/vagin târfelor care o ard cu Iohaniştii ăia, Soroşiştii ăia, manipulaţii ăia, proştii ăia, putorile alea şi ce dracu’ mai zic.

Hai să vorbim pe morţii ei de ordonanţă 13, cădea-le-ar un găinaţ în gură când le-o fi lumea mai dragă târfelor care au conceput-o şi târfelor care o susţin. Concret, da?

„Abuzul în serviciu”. Alineatul 1 zice că-ţi poţi lua pârnaie maxim trei ani sau amendă dacă faci haos mai mare de 200 de mii de lei

Alineatul 2 zice că dacă funcţionarii publici fac pe naziştii cu clienţii (îngrădeşte exercitarea unui drept al unei persoane ori creează pentru aceasta o situaţie de inferioritate pe temei de rasă, naţionalitate, origine etnică, limbă, religie, sex, orientare sexuală, apartenenţă politică, avere, vârstă, dizabilitate, boală cronică necontagioasă sau infecţie HIV/SIDA), pot intra la pârnaie minim o lună, maxim un an. Sau amendă, că poate e nazist din ăla care dă bună ziua la vecini pe scară.

Alineatul 3 zice că dispoziţiile din alineatele 1 şi 2 „nu se aplică în cazul emiterii, aprobării sau adoptării actelor normative” – în pizda ‘mă-sii, că mai bolduit de atât nu ştiu cum să scriu!

Atâta minte cât să ştiu că-s prost am, şi nici dreptul nu l-am studiat, dar dacă-s eu prea prost la faza asta, vă rog să-mi spuneţi.

Deci, dacă dă un primar o lege, act normativ din ăla – bă, o dată la 3 ani schimbăm bordurile din oraş, bune-rele, le schimbăm, costurile sunt secrete – LEGE! Şi legea asta nu provoacă în bugetul local o gaură mai mare de 200 de mii de lei. Cine-l dă în gât pe jegosul care a venit cu legea aia? Şi după ce-l dă cineva în gât, ce i se va întâmpla acelei târfe jegoase? Amendă? Se recuperează prejudiciul? Cum? Dar stai, dacă e lege să se schimbe bordurile în oraş cu licitaţii secrete, va lua cineva în considerare plângerea?

Dă altu’ o lege că poponarii şi lesbienele nu mai au drept de vot. Că catolicii nu mai au voie în oraş după opt seara. Că cei care au lucrat pentru companii străine nu au voie să ocupe funcţii de conducere în alte companii sau să fie implicaţi în politică. Că ţiganii trebuie gazaţi. Mai e ăsta abuz în serviciu, dacă e totul scris negru pe alb într-un act normativ – adică devine lege?

Vorbiţi, bă, şobolani roşii! Sunt eu prost şi manipulat c-am ieşit în stradă pentru că nu vreau ca infracţiunea să devină (şi mai) organizată în România? Vorbiţi, boşorogi care care aţi îmbătrânit degeaba şi acum urlaţi că tineretul vrea să dărâme ce aţi construit voi? Vorbiţi, târfe de asistaţi sociali care în loc să faceţi o muncă cinstită preferaţi pomana statului.

P.S. târfelor care la alegeri au ars-o la modul „dacă votul tău ar conta, atunci nu te-ar lăsa să…”, să sugeţi pula, că sunteţi complici.

Adaugă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.