Bronz Mondial < știri senzaționale

Nicoleta Grasu a adus prima medalia pentru România la Campionatele Mondiale de Atletism ce se desfășoară la Berlin. Românca a aruncat discul la o distanța de 65 de metri și 20 de centimetri, reușită echivalentă cu bronzul mondial. Adică, mai pe românește pe spus, e a treia în lumea l-a aruncarea discului.

Site-urile celor mai populare cotidiane de sport din România abundă însă în informații, declarații, rapoarte, repurcusiuni și amenzi legate de intrarea pe pista de atletism a suporterilor dinamoviști la meciul cu Slovan Liberec. Părerea cvasi-unanimă este aceea că TOȚI cei care fac parte din galeria unei echipe de fotbal sunt niște oameni predispuși spre violență ,în primul rând , și care sunt oricând gata de fapte reprobabile, motiv pentru care ar merita o atenție sporită din partea forțelor de ordine.

Cu o partea a presei avidă după scandalul aducător de audiențe și tiraje nu e de mirare că performanța Nicoletei Grasu trebuie căutată abil pe site-urile de așa-zis sport, undeva într-un colț, la secțiunea „diverse”.


www.campioniiromaniei.ro
Noroc că mai există și astfel de site-uri.

3 gânduri despre „Bronz Mondial < știri senzaționale

  1. Poi cam atât ştim noi să ne promovăm valorile. În rest e vorba doar de manelizare şi la nivel de presă. Adevărul că românii adoră să citească şi să audă că cineva o duce mai prost decât ei, le plac scandalurile şi ştirile proteviste. Asta e piaţa. Însă, media şi oamenii din media actuală, cu mici excepţii şi-au pierdut sistemul de valori, formatând opinii de mai joasă altitudini cerebrale.

Adaugă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.