Prietena și creditul

Am observat că de când nu mai am prietenă îmi rămân mai multe minute ce se reportează pentru luna următoare. Îmi rămân și mai mult mesaje, dar astea nu mi se reportează de o lună la alta.

În clipa în care apelurile primite de pe numărul meu vor începe tot mai rar cu formula „salut, sunt X, te sun de pe numărul lu’ Dobrică” înseamnă că prin preajma mea există din nou o ființă cu păr lung și… sâni mari.

7 gânduri despre „Prietena și creditul

  1. Salut, ai perfecta dreptate. Trebuie să cam arunci cu minutele în stânga şi în dreapta pentru a le termina. Nu ai timp să pierzi la telefon pe pălăvrăgeli ingenue. Cel mai nasol este că atunci când ai vreo iubită, minutele se consuma cât ai zice peşte.

  2. Dar te-ai gândit că s-ar putea ca situaţia minutelor tale să rămână aceeaşi? se poate să fiţi atât de îndrăgostiţi atât de tare încât nevoia de apropiere şi de afi împreună să nu fie satisfăcută de sms-uri sau telefon. Şi atunci o să preferaţi să staţi mai mult faţă în faţă ca să vă spuneţi cele ce vreţi iar minutelşe tale o să continue să se reporteze sau să fie utilizate în acţiuni pline de milostenie dedicate amicilor rămaşi fără credit.

  3. Vezi că am folosit o formulare greşită. Ai milă de biata blondă şi nu o lăsa să pară analfabetă. Editează tu, te rooooog, părticica aia cu "atât de îndrăgostiţi atât de tare".:D Merci în avans!

  4. @ Marius OlaAșa e. O suni să-i zici noapte bună și te pomeni că ai stat o oră la telefon.@PetroAi punctat bine. Însă când dragostea e atât de mare încât fiecare secundă când nu ești lângă ea/el ți se pare o zi, ce te faci? Se întâmplă chestia ce am scris-o mai sus pt fratele Marius.P.S. n-am cum să editez eu așa că-ți las și mesajul de rectificare ce stă mărturie că nu ești analfabetă.

Adaugă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.