Poiana bulgărească

Păi da, că deh, ălora de la Kraft nu le mai place în România, că vezi doamne nu mai e profitabil să faci ciocolată la Brașov. Poiana e (în curând se va vorbi la trecut) un brand pentru orașul ăsta. Și e și o ciocolată bună de tot. Eu cel puțin sunt fan înfocat Poiana. Așa că îmi vine greu să înțeleg și să accept faptul că ciocolata asta se mută la sud de Dunăre. Cum pana mea să faci ciocolată Poiana în Bulgaria? Ce poiene sau poienițe au vecinii noștri?

Pentru mine situația e clară. Voi renunța la Poiana din momentul în care pe ambalaj va scrie Made in Bulgaria. Într-un fel mă simt trădat. Eu, care am fost de o fidelitate extraordinară să fiu răsplătit în halul ăsta.

Fabrica ce produce ciocolată la Brașov a supraviețuit la două războaie mondiale, dar nu a putut supraviețui dorinței de câteva milioane de euro în plus sau în minus.

Sunt trist!

Un gând despre „Poiana bulgărească

  1. Da cum ar fi să mănânci bomboane Silvana făcute în Bulgaria?Dar cum ar fi să te dai cu cremă Nivea made în Bulgaria?Să conduci Dacia Logan făcută în Turcia?Să conduci Tractor UTB făcut în China?Şi multe altele! Din păcate toate le-am vândut şi nu mai avem nimic care să fie al nostru!

Adaugă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.