Locul preferat din Braşov

Care e locul tău preferat din Braşov? Zic să lansez această provocare şi sper să nu rămân fără răspunsuri. Codul portocaliu se pare c-a trecut şi am chef să-mi scot IAR-ul la o şedinţă foto. Care are toate şansele să se transforme într-un clip sau ceva. Naiba ştie! Când vine vorba de chestiuni din astea… artistice nu merg la locul faptei cu ideile bătute în cuie.

Dacă tot am început fantasma asta cu transformarea vechiului hangar de pe platforma Tractorul în cel dintâi muzeu de aviaţie al Provinciei, nu văd de ce n-aş continua promovarea acestei idei. Dar acum am nevoie de ajutorul tău, să-mi spui care e locul tău preferat din Braşov şi să mă ajuţi să fac ceva mişto. Nu contează că-i un bar, o clădire, o stradă. Zi-l acolo.

Până una alta, îţi zic io: locul meu preferat, în afară de Stadionul „Silviu Ploeşteanu” (biensur), e o alee din capătul Parcului „N. Titulescu” dinspre Casa Armatei.

Hai, vă las cu o poză şi aştept comentariile voastre. Cer senin!

6 gânduri despre „Locul preferat din Braşov

      1. :)) No pai vezi ce idei mai au restul ca da, e greu cu avionul pe Stadion… nici cu cheile de la casa nu voiau sa ne lase la un moment dat sa intram, apai cu avionul :))

Adaugă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.