Cosmote War Hero | Să curgă lacrima

Dacă scriam acum câteva zile că ideea noului spot Vodafone nu mă dă deloc pe spate, de data asta, după ce am văzut reclama celor de Cosmote cu eroul de război, a trebuit să-mi şterg mai întâi lacrimile şi apoi să mă apuc de scris.

Ce-i drept că eu şi am tendinţa de a mă emoţiona relativ uşor atunci când văd idei care gravitează în jurul veteranilor de război. Deh! Încă păstrez vii poveştile bunicului din partea mamei, şi el erou de război pe Frontul de Est şi mai apoi în lupta pentru eliberarea Ardealului.

Fără îndoială că cei de la Cosmote şi-au spus că e timpul să contraatace sentimentele clienţilor după ce Vodafone a sfâşiat inimi şi regenerat mândrii cu al său „Împreună suntem mai puternici”, aşa că propune publicului povestea unui bătrânel care se duce să depună un buchet de flori la monumentul închinat camarazilor săi căzuţi în ’44. În drumul spre obelisc întâlneşte nişte tineri care consideră că e rost de-o glumă proastă cu moşu’. Schimbul de priviri mi se pare foarte reuşit, atât din partea bătrânului cât şi a tânărului. Pentru a afla ce urmează şi cum se încheie povestea, urmăriţi spotul.

Îs curios dacă are şi Orange ceva pe ţeavă. Altfel, melodia mere de minune cu ideea spotului, iar secvenţa din final, cu tinerii oferind salutul militar bătrânului, mi se pare superbă. „Poveştile nespuse trebuie descoperite”, word!

10 gânduri despre „Cosmote War Hero | Să curgă lacrima

      1. Nu eram informata despre acest fel in care „ne vorbim”, dar ma bucur ca am aflat, in cele din urma.

Adaugă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.