Votez cu Inima

Adică votez cu Forumul Democrat al Germanilor din Braşov, recte Cristian Macedonschi. De ce? Pentru că nu mă identific cu niciunul din ceilalţi candidaţi. Nemţii ăştia îs simpatici, fac campanie pe biciclete, nu-s deloc agresivi, nu-şi rup propriile afişe pentru a da vina pe adversari şi, cel mai important, nu-ţi intră cu forţa în casă obligându-te să le dai votul.

Chiar nu văd de ce punctul din proiectul lui Macedonschi, acela cu crearea a 20 de mii de locuri de muncă în oraş nu ar fi fezabil. Desigur, aşa la o primă strigare, 20 de mii de locuri de muncă şi investiţii de 1 miliard de euro sună puţin tras de păr, dar ştiţi care-i şusta aici? Când un tip care se învârte într-un anturaj german zice chestii de genu’ ăsta – io îl cred. Poate zici că-s naiv. Pana mea, mai bine naiv decât să pun botul la „clasici”. Nu zic că oraşul ăsta arată rău. Dacă-l comparăm cu altele de prin România e senzaţional dar, vedeţi voi, noi braşovenii suferim puţin de grandomanie şi ne place să ne punem în oglindă cu alde Viena, Paris, Londra sau Roma. De New York nu zic pentru că ăştia nici nu erau atunci când Braşovul începea să scoată pieptu-n faţă în Europa. De asta zic, oraşul ăsta trebuie conservat, trebuie înmulţite zonele de interes şi dincolo de Centrul Vechi şi toate astea să fie făcute cu bun-simţ şi logică. Hei-rupismul îţi asfaltează străzile de trei ore pe an dar mai departe de atât nu te duce. Îţi dă doar o iluzie.

Deci, cam asta-i treaba. Ah, şi mai votez cu Macedonschi pentru că pe Facebook are trecut la echipe favorite pe Steagu’. Na!

2 gânduri despre „Votez cu Inima

  1. Ai perfecta dreptate si sunt de acord cu tine 100 % 🙂
    Eu am refuzat sa mai merg la vot de vreo cativa ani buni, iar anul asta chiar vroiam sa organizam o campanie de anulat votul, dar mai convins si eu tot cu forumul german voi vota deoarece m-am saturat sa-i votez pe „aceasi” chiar daca avem impresia ca sunt diferitzi sunt tot „aceasi”. Mi-e scarba de ei si de sistemul pe care l-au creat. De certurile si de proiectele lor, mi-e scarba, sa-i ascult nu mai zic , sa-i vad. Nu m-au ajutat cu nimic pe mine personal, absolut cu nimic, au asfaltat strazile cum zici si tu dar asta e un fel de: „Am o masina obosita care nu ma ajuta deloc dar eu o vopsesc si ea arata bine.” Nici astia, nici aia, nici urmatorii nu ma vor ajuta, mi-e scarba de ei dar cu forumul german voi vota 😀

Adaugă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.