Brașov Wolves

Erau galben-negri. Îmi plăceau, pentru că erau aceleași culori cu ale echipei de fotbal, ceea ce însemna că dădea bine și la patinoar fularul de la  stadion. Apoi s-au făcut galben-albaștri. Aia e, mi-am zis. Patronaj nou, idei noi. Nasol că seamănă cu culorile Petrolului şi fularul galben-negru nu mai dă aşa bine la patinoar, dar scrie Braşov pe el şi aia e tot ce contează, nu?

Aveau ca emblemă o albinuţă/viespe. Era mişto. Fanii, care îşi ziceau „The Hornets”, aveau tricouri cu o viespe care ţine o crosă. Era super tare stema, merita să fie adoptată ca imagine oficială. Îi ziceam pationarului „cuibul cu viespi”. Zumzetul fanilor, muzica, scrâşnitul patinelor pe gheaţă, crosele şi pucul – toate sunetele astea făceau locul, de cum intrai, să-ţi pară un viespar. Era fain.

Acuma, după culori, şi-au schimbat şi sigla. Braşov Wolves. Adică „Lupii”. Clubul a mai propus şi nişte urşi, nişte cerbi, varianta cu „Knights” (Cavalerii), propusă de fani, nici măcar n-a fost supusă votului. Aş fi votat „Knights”, ţinând cont că la viespe renunţau cu totul. Deh, le place jucătorilor ideea de „wolf pack” (haită de lupi). Acuma, bănuiesc că patinoarul o să fie un fel de bârlog, sau cum s-o numi sufrageria lupilor.

Mă gândesc în cât timp vor schimba şi oraşul.

2 gânduri despre „Brașov Wolves

Adaugă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.