Naționaliștii și căsătoriile gay

Când scrii doar ca să pari deștept, cum e acest articol de pe Adevărul, ajungi s-o dai din dibuirea planurilor unor agenturi străine în ciorbe pur și simplu delicioase.

… în România au apărut partide naţionaliste şi anti-europene. […] Mesajul lor manipulatoriu vizează teme sensibile legate de migraţie, lupta împotriva capitalului străin, unirea cu Republica Moldova sau legalizarea căsătoriilor pentru persoane de acelaşi sex.

Ion M. Ioniță, redactor Adevărul

Cum să zic, rar am întâlnit naționaliști care să fie pentru căsătorille persoanelor de același sex. Dacă ești naționalist din ăla adevărat și anti-european, mori cu ortodoxia și tradițiile strămoșești și familia tradițională de gât, nu dai nici o flegmă pe dreptul oamenilor de a se căsători sau a face o familie cu cine vrea p&%a/p!$!a lor. Maxim dai o semnătură contra, poate.

Cunosc și naționaliști normali, deși cred că a-i numi naționaliști e impropriu, oameni care iubesc România, care-și văd de treaba lor și nu-și condiționează religios aproapele fiind mai potrivit, așadar cunosc și din ăștia dar genul ăsta de naționaliști sunt puțini. Și dacă-s puțini nu pot strecura pe agenda partidelor și grupărilor naționalisto-anti-europene „susținem legalizarea căsătăriilor pentru persoane de același sex”. Dar nu-i hamburger ca șaorma cu de toate.

Adaugă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.