Apăraţi televiziunea, oameni buni!

 

Sclaveţii de la RTV se împuşcă singuri în picior şi apoi urlă pe burtiere, pe interneţ, pe unde pot şi la cine e suficient de răbdător şi masochist ca să-i asculte că sunt atacaţi de huligani.

De ce zic că se împuşcă singuri în picior? Pentru că delay. Eu când fac pe crainicul la stadion în Braşov şi îmi pornesc lângă staţie transmisia Digi Sport, întârzierea cu care pe ecran apar imaginile filmate de cameramanii de la stadion este de cam zece secunde. Întârzierea asta (delay-ul) o e chestie de siguranţă. În caz că nava-mamă dă cu laserul peste Braşov, regizorul din studio va avea timp să taie transmisia (feed-ul) spre TV, ca să nu vadă telespecatorii carnagiul.

Sclaveţii de la RTV, în loc să folosească delay-ul pentru a-l cenzura pe protestatarul prea plin de năduf imediat ce au văzut că face freestyle, au simţit marea oportunitate de a se victimiza. Uite cum bieţii lor jurnalişti merg să-şi facă meseria, dar populaţia din stradă îi atacă, le ia microfonul şi vorbeşte apoi urât la televizor – iată, popor, unde-s tinerii tăi frumoşi şi liberi. Apăraţi televiziunea!

Bineînţeles că putem crede că ăla din regie dormea la butoane. Însă subestimări de genul ăsta au adus ţara în această situaţie.

Adaugă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.