Tramvai la Brașov

Singurele dezbateri care trebuie să aibă loc în Brașov cu privire la tramvai sunt cele dintre administrație și specialiștii care vor readuce tramvaiul în oraș. Atât.

Nu trebuie consultată populația. Accesul la internet nu a deșteptat dintr-o dată lumea, din contră, a ajutat la agregarea ideilor înguste. ”Hei, dacă ăla zice așa și și eu cred așa, atunci cu siguranță este așa! Dom’le, tramvaiul o să strice chestii, să îngreuneze alte chestii, nu e bun, să nu se facă”.

Am avut o revelație când am circulat prima dată cu tramvaiul din Roma acum zece ani. De la alertele de cutremur pe care le genera fostul 101 am trecut la podeaua joasă și silențiozitatea liniei care mă lăsa în pragul Pieței Popolo. Divin, bă, divin!

Să se facă tramvai (din partea mea să urce până-n Prund), să se facă și tren metropolitan, să se extindă și rețeaua de trolee, să se facă și pasaje subterane pentru mașini în zonele care trebuie din oraș, să se facă tot orașul șantier pentru următorii 20 de ani. Confortul personal pică în fața viitorului.

Adaugă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.