Braşovul de dinainte şi de după Scripcaru

Dacă eşti din Braşov şi te-ai dat recent pe Facebook, sigur ai observat pagina de campanie a lui domn primar George Scripcaru, blindată cu poze comparative de genul „ieri şi azi”.

Şi cum să ilustrezi cel mai bine ce ai făcut în mandatul tău dacă nu să le reaminteşti cetăţenilor cum arăta oraşul înainte ca tu să fii primar, şi în ce stare se prezintă el acum, când votul lor te-a pus în poziţia de a-l gospodări şi duce spre noi culmi?

13220571_242246279464643_8330567200238353481_o
Calea Bucureşti, cea mai circulată stradă din oraş. sursa foto

Ieri-ul e, sau mai corect spus „era”, mega-gri şi friguros şi toamnă, azi-ul e colorat, înflorit, verde şi vară. Şi cam aşa sunt toate pozele postate până acum pe pagina de campanie – străzi de ieri fotografiate în cel mai jalnic moment al lor versus străzi de azi fotografiate în zile însorite de vară.

dsc01325
Tehnic vorbind, şi asta a fost o zi însorită de vară lui 2014. Până a început o ploaie torenţială de vreo zece minute. Dacia ar trebui să exploreze mai atent segmentul de maşini-amfibii, ar fi o piaţă pentru ei.

Şi nu doar că Braşovul face concurenţă canalelor din Amsterdam şi Veneţia, dar ţinând cont la cât de mult asfalt s-a turnat peste alt asfalt, sunt aproape sigur că există o intrare secretă pe undeva care dă în Braşovul peste care s-a asfaltat. Ca în episodul ăla din Scooby Doo, când gaşca coboară în oraşul peste care s-a construit San Francisco-ul modern şi găseşte acolo clădiri vechi şi tramvaie. Dacă te crezi aventurier, caută-mă! Cine ştie, poate dăm peste tramvaiul 101 şi apoi mergem să bem o bere pe terasă la Formula, în foşnetul castanilor din Livadă.

Livada Postei Brasov

Adaugă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.