Maior Drăgănescu, în p##a mea!

Ha, ha, ce proşti sunt jandarmii, l-au luat la capace pe unul de-al lor. Doar că faza nu-i chiar aşa.

Asta-i dulceaţa acestui secol cu camere de filmat în fiecare buzunar, că poţi recrea imaginea de ansamblu a situaţiei. Maior Drăgănescuînplm e tipul care la secunda patru ţâşneşte de pe trotuar şi plachează un instigator. Cad amândoi, instigatorul este mai iute de picior, maior Drăgănescuînplm mai ghinionist. Este la rândul său placat de un jandarm care n-a văzut scena de la început şi-l ia drept unul dintre instigatori. Apoi, maior Drăgănescuînplm este călcat de cireada de „ţestoase”, probabil îşi mai ia şi câteva bastoane în cap ca să stea cuminte. Prins în crossfire, c’est la vie.

E amuzant cu draci dacă vezi doar filmarea în care grămada cere vârf pe maiorul Drăgănescuînplm. De fapt, stai. Parcă legate între ele filmările fac situaţia şi mai haioasă. Oricum, doar în baza primeia e lejereanu s-o dai în conspiraţii cu şefi ai Jandarmeriei care atacă jandarmi împreună cu instigatorii şi care apoi îşi iau picioare în cap mai repede decât pot ei spune „maior Drăgănescuînplm”.

Jandarmii în civil sunt relativ uşor de recunoscut. După vorbă, după port. Uneori şi după echipamentul din dotare. Bine, relativ uşor de recunoscut când nu începe haosul. Maior Drăgănescuînplm o ardea civil şi paşnic şi-i analiza pe băieţii care bombardau cordonul de jandarmi. Nu lucra sub acoperire. Sub acoperire îţi iei bastoanele şi faci excursia la dubă, nu te deconspiri cu nume şi grad în faţa camerelor de filmat. Asta dacă nu eşti un prost.

P.S. din ce-mi dau seama, nu maior Drăgănescuînplm e cel care ţipă la jandarmi că-s handicapaţi. N-ar mai fi avut başii necesari după bumbăceala primită.

Adaugă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.