Colo și Mitraliera

Un tip pe la vreo 28 de ani cu mintea unui puștan de 15 ani aflat tot timpul în erecție a fost arestat pentru niște deliruri cu minore spuse pe canalul său de YouTube acum ceva vreme.

Poze, presă, poliția la patru ace, alea alea.

Bun, frate, bun!

Dar când deputatul Cătălin Rădulescu, omul căruia neuronii i se învârt în sens invers, se lăuda cum ar folosi mitraliera pe care o are de la Revoluție pentru a trage în manifestanții anti-corupție, unde a fost show-ul?

Cică l-a suspendat PSD-ul jumătate de an. Bă, un politician român a afirmat public cum ar mitralia cetățenii propriei țări, iar el încă e în funcție!

Mai recent a dat-o cu softul integrat care ne ia datele, de parcă zici că era unul dintr-un trib african de pe la începuturile istoriei foto, care credea că aparatul de fotografiat îți fură sufletul. Dezinfomarea cetățenilor și inducerea de teamă și neîncredere nu-s grave, nu?

Cum dracu să fie când suspectez că șefii Jandarmeriei și Poliției ar fi ordonat cu bucurie deschiderea focului asupra manifestanților, dacă s-ar ivit portița, sau dacă tot felul de autorități din astea sunt și ele convinse că corona circulă pe unde 5G?

E foarte bine că se bagă niște teamă într-un imbecil cu mintea zoioasă ca Colo. Așa poate vor înțelege și restul vlogărilor/influensărilor că au și o responsabilitate față de publicul lor compus în mare parte de elevi de gimnaziu. Poate, sper.

Altfel, câtă vreme violatori dovediți sunt puși în libertate în baza unor argumente paralele cu ideea de a fi om, evident că încrederea românilor în autorități va fi șubredă spre inexistentă, iar puținii polițiști, procurori, judecători care se străduiesc să-și facă treaba bine se vor simți într-o luptă permanentă nu doar cu sistemul din care fac parte, dar și cu prejudecățile societății.

Adaugă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.