Lasă-l, că e beat

Asta tre’ să fie cea mai penibilă scuză. Un om care zice și face chestii reprobabile pentru că e beat (sau spart, constipat sau altceva) nu e absolvit de responsabilitate.

Ca om trecut prin prea multe mahmureli, știu câte ceva despre ce simți că se poate face și spune când alcoolul îți vâjâie prin vene. La naiba, in vino veritas e chiar o treabă adevărată, nu doar ceva ce sună bine.

De asemenea, știu câte ceva și despre oamenii care folosesc alcoolul ca să le dea nu doar o stare de bine, dar și acel boost ca să zică sau facă lucruri absolut tâmpite, pe care în stare lucidă nu le-ar face pentru că n-au coaiele necesare.

„Hai, că suntem tineri și doar ne distrăm” merge doar dacă știi că nu ești imbecil zece beri mai târziu, că nu te iei aiurea de oameni, că nu devii violent, că nu o arzi ca Buhnici la mare, dându-te filosof când de fapt ar trebui să taci dreacu.

Iar dacă ești din categoria „și ce mare chestie a zis/făcut , lasă-l că era beat”, înseamnă că, pur și simplu, același model de vidanjă umană ești și tu când ajungi în situația aia, că altfel n-ai sări în defensivă. Din păcate, îs mult prea mulți oameni care radiază decență dar, de fapt, îs doar la câteva pahare distanță de pipăit femei care nu vor să fie să fie pipăite, sau care zic lucruri crezând că alcoolul e un fel de scut contra repercusiunilor.

Înțeleg că trăim vremuri în care mulți vor s-o ardă philosophical edgy și să demonstreze că ei au o gândire complexă și dezinhibată pentru care plebea nu e încă pregătită. Doar că atitudinea asta vine cu riscul de a zice și face căcaturi în 99% din timp.

Și când ai dat o nasoală în timp ce erai sub influență, a doua zi cel mai bine e să ceri scuze și să stai cu capul în pământ. Nu să faci texte prin care să demonstrezi că dom’le la mare vrem să vedem țâțe și buci așa că fuga la săliță ca să nu faceți vergeturi ci să arătați ca nevastă-mea minoră e șah 7D în lupta națională pentru combaterea obezității.

Adaugă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.