S-a uscat Tâmpa?

Mă străduiesc să-mi amintesc dacă anul trecut pe vremea asta Tâmpa arăta așa ruginie. Chiar dacă Brașovul e plin de suprize din punct de vedere al vremii, canicula ultimelor zile mă face să cred că acele culori îs mai mult din cauza copacilor uscați din cauza căldurii, nu-s solii toamnei.

Bine, în poza asta făcută pe fugă nu prea se vede mare lucru, dar dacă arunci o privire în realitate te prinzi ce vreau să zic.

Acuma, dacă memoria și percepția îmi joacă feste și asta e doar Tâmpa făcându-și treaba, atunci toate bune.

Văzând însă poza asta din nou acum, mă întreb de ce naiba nu s-a declanșat, încă, o campanie agresivă de împădurire pe marginile străzilor din oraș? Înțeleg faza cu munții care cad peste noi, dar în oraș, la nivelul străzii, e pur și simplu sufocant să mergi ca pieton printre betoane și mașini. Și faptul că poți vedea cam de oriunde din oraș niște pădure undeva în depărtare nu ajută cu gradele în plus.

Mă gândesc că pentru o astfel de acțiune de înverzire trebuie niște cojonesc oțelite și nervii necesari pentru a le tot zice ciocu’ mic afacerilor care s-ar plânge că un copac ar bloca vizibilitatea firmei.

Pot spera.

Adaugă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.